top of page

Karriärcoaching

Vad är ditt nästa steg i karriären? Har du fastnat i en roll, eller är du osäker på vart du är på väg? Funderar du på att vidareutbilda dig eller söka nytt jobb men behöver reda ut vad?

Karriärcoachingen erbjuder en väg att reda ut dina prioriteringar, att upptäcka dina styrkor och utvecklingsområden, att skapa en stark målbild och ge dig redskap att ta dig dit. Det kan vara du som individ eller företaget du jobbar för som tar initiativ till coachingen.

​Startpunkten för coachingen kan vara en omorganisation eller annan förändring, du kanske är på väg tillbaka till arbetet efter en tids sjukfrånvaro, eller så kan det vara att du helt enkelt inte får ihop livspusslet och behöver hjälp att sortera och prioritera. I karriärcoachingen arbetar vi både med fri coaching som utgår från vad som är aktuellt för dig då vi ses eller så kan vi arbeta med strukturerade program som "New Start" eller Ledarskapets Dimensioner. Det är helt utifrån vad du som kund önskar och behöver.

​Inom karriärcoaching kommer vi ofta in på andra, närliggande områden, som kanske mer faller inom ramen för livscoaching, stresshantering eller mindfulness. Det är helt normalt, eftersom vi arbetar utifrån hela dig och vad du vill uppnå i ditt arbete och din livssituation.  

​Låter det intressant? Kontakta mig för mer information och ett förutsättningslöst första möte. Läs gärna mer om andra karriär-, ledarskaps- och andra arbetslivsrelaterade coachingtjänster här.

Handshake
bottom of page