top of page

Sonja Signell

ICF-certifierad Coach, Mental tränare och Mindfulnessinstruktör

Mitt namn är Sonja Signell, och jag jobbar som coach och mindfulnessinstruktör. Inom coachingen är fokus främst på idrott, ledarskap och karriärutveckling. Coaching är ett kraftfullt samtalsverktyg som hjälper dig att hitta vägen framåt, genom att jobba med din utveckling från nuläge till önskat nyläge.

Jag hjälper dig att fokusera på rätt saker, våga ta steget ur din bekvämlighetszon och göra förändringar som leder mot ditt uppsatta mål. På din resa finns jag med som inspiratör och utmanare i processen, och ger dig verktygen du behöver för din utveckling och framgång.

Jag erbjuder coaching, mental träning och mindfulnessträning på såväl individ- som gruppnivå. Bland mina större uppdragsgivare finns AMS (coaching och stöd för långtidsarbetslösa) och FPA (Nuotti-coaching för unga), men även företag och andra organisationer. Jag arbetar också med idrottare och andra privatkunder.

Metoderna jag använder är beprövade, jag coachar utifrån coachingens 8 kärnkompetenser samt ICF:s* etiska riktlinjer. Med en bakgrund inom hälsofrämjande arbete och psykiatrisk vård och rehabilitering har jag en gedigen erfarenhet av att möta människor i olika livssituationer. Jag har även arbetat som ledare med personalansvar både inom sjukvård och folkhälsoarbete.

Välkommen att ta kontakt för ett kostnadsfritt första möte! 

*International Coaching Federation

20210617-IMGP6306.jpg

Examina:

  • ICF certifierad coach, ACC (Coach companion -20)​

  • Mindfulnessinstruktör, (Mindfulnesscenter -17)

  • Magister i folkhälsovetenskap (Karolinska inst. -06)

  • Mental tränare (Öppna högskolan på Åland -15)

  • Sjuksköterska med specialisering i psykiatri (yrkeshögskolan Arcada -96)

Övriga kurser:

Bland annat fördjupning inom mindfulness, ledarskap, idrotts- och arbetsplatspsykologi,  och acceptance and commitment therapy (ACT) 

bottom of page