top of page

Livscoaching

Får du inte ihop livspusslet? Har du kört fast? Eller vill du utvecklas som person, få bättre självförtroende, självkänsla, eller flytta gränsen för dina prestationer? Kanske har du ett mål du vill nå men behöver stöd för att nå dit eller så har du en dröm du vill förverkliga. Då är livscoaching ett effektivt sätt som hjälper dig att komma vidare.

Du har hittat till den här sidan för att du vill något. Du vill mer, du vill ha en förändring. Livscoaching handlar om att hjälpa dig skapa den livssituation du vill ha.

 

Varje coaching är unik, och vi bygger den kring dina behov och önskemål. Gemensamt för dem som går i livscoaching är att de känner ett behov av att utvecklas, lära nytt och låta den person som du vill vara innerst inne ta mer plats i din vardag. Genom samtal, frågor, och praktiska övningar undersöker vi din nuvarande situation. Vi utforskar vad det är du vill, bortom rädslorna för vad andra tycker, eller vad du vågar just nu. Målet är att ge dig insikter i vem du är, vad som egentligen är viktigt för dig, och hurudan du vill vara.

Med stöd av mig stakar du ut din egen väg till din önskade situation. Jag hjälper dig med nya perspektiv, att strukturera dina tankar, och att hitta det fokus och den energi som behövs för att åstadkomma förändring. Du får övningar, både att göra när vi träffas och att göra hemma mellan träffarna. Jag följer dig i processen så länge som du behöver mitt stöd, men målet är att du själv skall kunna fortsätta bygga vidare på det vi åstadkommer tillsammans. 

Den enda som vet vilket liv du vill leva är du själv. Vad hindrar dig från att leva livet just så som DU vill?

​Låter det intressant? Kontakta mig för mer information och ett förutsättningslöst första möte. 

pexels-natasha-fernandez-811575.jpg
bottom of page