top of page
Sök
  • Skribentens bildSonja

Att falla och resa sig igen đŸ’Ș

DÄ livet tog en ovÀntad vÀndning och företagandet tvingats pÄ paus
Jag var pÄ NLP- utbildning i Stockholm, en breddning av min kompetens som coach. Full av ny kunskap och inspiration sÄg jag fram emot att komma hem och kunna ta in detta i coachingen med mina kunder.

DÄ plötsligt hÀnde det som inte fick hÀnda, ett olyckligt fall som ledde till benbrott, operation och en lÄng sjukskrivning.


Jag förstod det inte dÀr, nyopererad och fullpumpad med smÀrtstillande, att jag genomgÄtt en operation som skulle sÀtta det vanliga livet pÄ paus en lÀngre tid.

Eller om jag inte ville förstÄ, skyddsmekanismen "förnekelse" var sÀkert inblandad i stunden.


Det var mÄnga coachingar som behövde skjutas upp pÄ obestÀmd tid, liksom förelÀsningar, kursstarter och kundbesök.

Att se allt detta raderas ur kalendern, inse att jag inte kunde göra nÄgot Ät detta, kÀndes allt annat Àn kul. Jag som sett sÄ fram emot allt det inplanerade!


Men, livet kom som sagt emellan mig och möjligheten att förverkliga mina planer.


Att acceptera det har varit jobbigt men nödvÀndigt. Att ta emot alla tankar och kÀnslor som det fört med sig. Tankar om varför detta hÀnde och varför just mig har förstÄs susat genom hjÀrnan ett otal gÄnger. Men det finns ingen som kan ge ett svar pÄ det. Med andra ord onödigt att lÀgga energi pÄ sÄdana tankar, jag lÄter dem komma men Àven passera lika snabbt.


Jag valde att fokusera pÄ min mÄlbild för företagandet/ mig som företagare och varje dag göra nÄgot, om Àn bara litet, för att komma mot mÄlet. Det har peppat mig dÄ mÄendet och smÀrtan varit som vÀrst. Att en dag kommer jag att vara dÀr, vid mitt mÄl!


En dryg vecka efter operationen hade jag förlikat mig med att lÀget Àr detta och idag vet jag att jag kommer starkare ur detta. Det ger mig ocksÄ en ny erfarenhet som jag har nytta av i mitt arbete som coach. En smÀrtsam och kostsam erfarenhet förvisso, men jag vet att jag har nytta av den dÄ jag Äter kan börja coacha."Dom sÀger att allt som hÀnder har en mening. Vissa dagar skulle jag bra gÀrna vilja ha koll pÄ den dÀr meningen."

(facebook.com/herregudco)

182 visningar2 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

2 Comments


Du Ă€r sĂ„ stark som orkar behĂ„lla ett konstruktivt perspektiv i den hĂ€r situationen! Roligt att se bloggen igĂ„ng! 😊 /C

Like
Sonja
Sonja
Nov 23, 2021
Replying to

Tack C, the only way is up ;)

Like
bottom of page